Skip to main content
Logo Symbol Inner Flow

Backyard Box

Sobre el Backyard Box

Aquesta és una instal·lació d’avantguarda i una àmplia gamma d’equipament de cross-training, preparats per portar els teus entrenaments al següent nivell, sota l’aire fresc i la llum del sol. Un espai a l’aire lliure per a la força, l’agilitat i possibilitats infinites. Uneix-te a nosaltres i abraça la llibertat d’entrenar en plena natura, on cada entrenament es converteix en una oportunitat de creixement personal i assoliments emocionants.

Descobreix l’àrea


Backyard Box: Elevate your fitness with our outdoor zone

Descobreix un gran paradís a l’aire lliure dedicat a la força i el cross training. L’àmplia zona compta amb una estructura funcional, equipada amb múltiples suports, anelles de gimnàstica, barres per penjar-se, cordes per escalar i molt més.

És un paradís de possibilitats infinites — la nostra zona a l’aire lliure compta amb una estructura d’alta qualitat i una varietat d’equipament de cross-training, ideal per donar un boost als teus entrenaments outdoor. Abraça la llibertat d’entrenar a l’exterior, on cada sessió no és només exercici, sinó una via per a l’evolució personal i els nous reptes.

Classes al Backyard Box

Full Strength
01
Full Strength

Aquesta classe se centra en un entrenament complet del cos, combinant exercicis de resistència i moviments funcionals per ajudar-te a guanyar força, augmentar la potència i assolir els teus objectius de condicionament físic.

Lower Strength
02
Lower Strength

Aquesta sessió està dedicada a enfortir i tonificar la part inferior del cos. Prepara’t per esculpir les cames, els glutis i el nucli amb una combinació d’exercicis dissenyats per millorar la força de la part inferior del cos amb els moviments atlètics més purs.

Upper Strength
03
Upper Strength

La clau per a un cos superior poderós. Aquesta classe treballarà els braços, les espatlles, el pit i els músculs de l’esquena, ajudant-te a aconseguir una major força utilitzant una gran varietat d’equipament.

Cross Training
04
Cross Training

Una classe dinàmica i d’alta intensitat que combina exercicis de força i condicionament, assegurant un desafiament complet per a tot el cos. Espera una àmplia gamma de moviments per augmentar la teva forma cardiovascular, força i agilitat.

Calisthenics
05
Calisthenics

Descobreix l’art de l’entrenament amb el pes corporal amb la nostra classe de cal·listènia. Utilitzant un equipament mínim, desenvoluparàs la força de la part superior del cos, l’equilibri i la mobilitat a través de moviments cada vegada més desafiants que també milloren la força del nucli i la forma física funcional.

METCON Blast
06
METCON Blast

Una classe de condicionament metabòlic d’alta intensitat dissenyada per cremar calories i millorar la teva forma física cardiovascular. Participaràs en una sèrie d’exercicis ràpids i de cos sencer per augmentar la potència, la resistència i l’agilitat.