Skip to main content
Logo Symbol Inner Flow

The Outdoors

Sobre l’Outdoors

Situat al vibrant barri de la Barceloneta de Barcelona, la nostra instal·lació compta amb un impressionant entorn a la vora del mar. Amb sorres daurades i el mar Mediterrani a pocs passos, les nostres sessions a l’aire lliure ofereixen una oportunitat única per combinar la forma física amb la bellesa de la natura. Tant si vols suar, fer un bany refrescant o trobar serenitat a través del moviment, el nostre refugi a la platja ofereix una experiència inoblidable al costat del mar.

Descobreix l’àrea


Seaside fitness fusion: Nature’s gym in Barcelona

Energitza la teva rutina de fitness amb cardio a l’aire lliure i moviments naturals en el pintoresc entorn de la platja de Barcelona. Descobreix l’atractiu de l’entrenament a la platja, uneix-te a un club de running dinàmic i experimenta l’emoció de la natació en grup en aigües obertes.

Submergeix-te en l’energia vibrant de la platja de Barcelona, on el sol radiant potencia les activitats de cardio a l’aire lliure i els moviments naturals. Explora les sessions d’entrenament a la platja, uneix-te a un club de running animat i gaudeix de l’emoció de la natació en grup en aigües obertes, tot això amb l’impressionant teló de fons del mar, la sorra i el sol.

Classes Outdoor

Running Club
01
Running Club

Calça’t les sabatilles de córrer i uneix-te al nostre Club de Running. Explorem la pintoresca costa i els encantadors carrers de la Barceloneta, oferint una varietat de distàncies i ritmes per adaptar-se a corredors de tots els nivells. Això és més que un club; és una comunitat que fomenta l’amor per córrer i gaudir de l’aire lliure al costat del mar.

Swimming Club
02
Swimming Club

El nostre Club de Natació és la teva porta d’entrada al mar Mediterrani. Uneix-te a nosaltres per a sessions de natació en aigües obertes i sessions dirigides a les aigües de la platja de la Barceloneta. Tant si ets un nedador experimentat com si ets un principiant, trobaràs suport i companyonia al nostre club.

Beach Training
03
Beach Training

Les sessions d’entrenament a la platja són l’essència del fitness fusionat amb la brisa marina. Sent la sorra entre els dits dels peus mentre participes en entrenaments d’intervals d’alta intensitat i exercicis de força directament a la platja. Repta’t en un entorn a l’aire lliure que dona nova vida a la teva rutina de fitness.

Move & Flow
04
Move & Flow

Una sessió única basada en el moviment que combina perfectament la interacció física, la força orgànica i la mobilitat dinàmica. És una experiència dinàmica, desafiant i divertida que et guia cap al teu estat de flow al costat del mar.